Nieuws

Feyenoord oefent tegen nieuwe club Schreuder mét toeschouwers

Feyenoord oefent tegen nieuwe club Schreuder mét toeschouwers

05-01-2022 18:48 Laatste update: 20:11

Feyenoord gaat de oefenwedstrijd met Club Brugge spelen voor publiek. De club annuleerde het trainingskamp in Spanje wegens meerde positieve coronagevallen, maar vliegt op en neer naar Marbella om tegen de Belgische topclub te oefenen. 

Het was lange tijd onduidelijk of de wedstrijd doorgang zou vinden, maar met de bevestiging vanuit Feyenoord wijst alles erop dat de wedstrijd 'gewoon' doorgaat. Geïnteresseerden kunnen voor tien euro een kaartje bemachtigen voor het oefenduel. Voorwaarde is wel dat supporters een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitskaart kunnen overleggen. Bij de Belgische grootmacht werd Alfred Schreuder deze week aangesteld als opvolger van de naar AS Monaco vertrokken Philippe Clement. 

Zaterdag staat het treffen tussen de nummer drie van de Eredivisie en de nummer twee van de Jupiler Pro League op het programma. De aftrap vindt om 12.30 uur plaats. Precies een week later hervatten de Rotterdammers de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. De achterstand op koploper PSV bedraagt na achttien speelrondes vier punten.