Nieuws

Sparta-trainer Steijn duidelijk over toekomst: 'Blijf honderd procent bij Sparta'

Sparta-trainer Steijn duidelijk over toekomst: 'Blijf honderd procent bij Sparta'

14-03-2023 07:02

Maurice Steijn is ook volgend seizoen de trainer van Sparta Rotterdam. De succesvolle oefenmeester gaat naar eigen zeggen zijn contract verlengen in Rotterdam.

Het contract van Steijn loopt nog tot de zomer van 2024 door, maar dat gaat op korte termijn worden uitgebreid. "Ik blijf honderd procent zeker bij Sparta. In april gaan we met elkaar in gesprek en zal ik gaan bijtekenen", klonk het in de uitzending van Veronica Offside waar hij maandagavond te gast was.

Dat Steijn zich langer aan Sparta verbindt, komt niet uit de lucht vallen. Nadat de 49-jarige oefenmeester afgelopen seizoen instapte toen de club op degraderen stond, is er het nodige veranderd. De Rotterdammers staan na 25 speelrondes op de zesde plaats in de Eredivisie met slechts één punt achter nummer vijf FC Twente.

Het betekent ook dat de Twente de naam van Steijn weg kan strepen. De club uit Enschede neemt na dit seizoen afscheid van trainer Ron Jans en lijkt door de uitspraken van de Haagse trainer één optie minder te hebben.