Nieuws

'Schreuder 'staat niet te springen' en gaat toch niet aan de slag bij Club Brugge'

'Schreuder 'staat niet te springen' en gaat toch niet aan de slag bij Club Brugge'

08-03-2023 18:51

Alfred Schreuder wordt toch niet de nieuwe trainer van Club Brugge, denkt Het Laatste Nieuws. De voormalig trainer van Ajax werd genoemd om de ontslagen Scott Parker op te volgen bij de Belgisch regerend kampioen, maar de onderhandelingen blokkeren de weg.

Woensdagmiddag bracht Club Brugge het ontslag van Parker de wereld in. Al voor die beslissing was duidelijk dat de Belgen in gesprek waren met Schreuder, die afgelopen seizoen al aan het roer stond in Brugge. Volgens het Belgische medium is de contractduur een sta-in-de-weg. De Nederlander zou mikken op een meerjarige verbintenis, terwijl het bestuur van de club graag een contract voor onbepaalde tijd ziet.

HLN stelt nu dat Schreuder helemaal niet aan de slag gaat bij de Belgische nummer vier. De oefenmeester staat 'niet te springen' na zijn moeilijke tijd in Amsterdam. Dat betekent niet dat de deur voor Club Brugge helemaal dicht zit. Volgens de Belgische krant zou het goed kunnen dat de oefenmeester vanaf de zomer alsnog aan de slag gaat.

Momenteel zijn assistent Rik De Mil en hoofd jeugdopleiding Björn De Neve naar voren geschoven bij het eerste elftal. Het zou goed kunnen dat het tweetal het seizoen af gaat maken, zodat de club rustig kan gaan kijken naar een nieuwe trainer voor komend seizoen.