Nieuws

Manu even terug in De Kuip: 'Het voelde vertrouwd, fijn om terug te zijn'

Manu even terug in De Kuip: 'Het voelde vertrouwd, fijn om terug te zijn'

05-03-2023 09:36

Elvis Manu speelde tussen 2011 en 2015 bij Feyenoord en keerde zaterdag na acht jaar terug naar De Kuip. De spits nam het met FC Groningen op tegen zijn oude club en was blij weer even op het oude nest te zijn.

Manu en de zijnen verloren het duel uiteindelijk met 1-0, maar de speler was blij weer even terug te keren. "Het voelde vertrouwd, het voelt fijn om terug te zijn", stelt Manu tegenover ESPN. "Ik woon hier op een steenworp afstand vandaan, het voelt wel als thuis. Ik ben in Engeland geweest, Turkije, China, Bulgarije en Polen. Nu ben ik weer terug."

De voetballer is nog niet vergeten in De Kuip. "Ik heb twee jaar in Bulgarije gezeten en ben ik terug in Nederland. Ik probeer te laten zien wat ik nog in huis heb. Ik werd mooi ontvangen in Rotterdam, de fans kennen me nog, dus dat is mooi."

Groningen staat voorlaatste in de competitie, maar Manu is ervan overtuigd dat de club in de Eredivisie blijft. "Ik denk dat je vandaag hebt gezien dat we genoeg kwaliteiten hebben. Wij zijn niet minder dan de ploegen die onderin staan. Je weet dat je bij Feyenoord speelt en dat wordt lastig, maar wij hebben het goed gedaan en hadden meer verdiend."