Nieuws

Sevilla-doelman waardeert PSV-gebaar: 'Laat zien waar de fans en club voor staan'

Sevilla-doelman waardeert PSV-gebaar: 'Laat zien waar de fans en club voor staan'

03-03-2023 09:38

Sevilla-doelman Marko Dmitrovic is zeer te spreken over de steunbetuiging van de supportersvereniging van PSV. De Serviër ontving een bos bloemen na het incident in het Philips Stadion tijdens wedstrijd in de tussenronde van de Europa League.

Het verhaal is bekend. In de slotfase van het duel tegen Sevilla werd Dmitrovic aangevallen door een ‘fan’ van PSV. De doelman wist zich vrij gemakkelijk te weren, maar het leverde wel een angstvallige situatie op. De Supportersvereniging heeft zijn excuses gemaakt met een bos bloemen. 'Excuses namens alle PSV-supporters', viel er te lezen op het meegestuurde kaartje.

Het gebaar is goed gevallen bij Dmitrovic. 'Ik ben de PSV-supporters dankbaar voor dit geweldige gebaar. Dat laat zien waar de fans van deze club voor staan. Eén persoon staat niet symbool voor een grote en gerespecteerde club als PSV en de stad Eindhoven, die voor Sevilla altijd speciaal zal zijn', klinkt het. De doelman sluit af met een Nederlands bedankje 'Ontzettend bedankt.'

Waar de persoonlijke kwestie met Dmitrovic nu is afgedaan, wacht er nog een besluit vanuit de UEFA. Naar verwachting volgt er nog een zware sanctie voor PSV.