Opstellingen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert noodgedwongen wijzigingen door

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert noodgedwongen wijzigingen door

26-02-2023 07:57 Laatste update: 08:06
1

Feyenoord neemt het zondag in Limburg om 12.15 uur op tegen Fortuna Sittard. De mannen van Arne Slot hopen zich te verzekeren van nog een week als koploper van de Eredivisie.

Slot voert noodgedwongen een aantal wijzigingen door bij Feyenoord volgens het Algemeen Dagblad. De verdediging blijft echter hetzelfde. Timon Wellenreuther verdedigt het doel en heeft Marcus Pedersen, Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman voor zich. De kans is aanwezig dat Gernot Trauner bij de wedstrijdselectie zal zitten, maar een basisplaats is uitgesloten.

Op het middenveld worden er een aantal wijzigingen doorgevoerd. Quinten Timber is maanden uitgeschakeld met een knieblessure en verdwijnt zodoende uit het basiselftal. Orkun Kökçü maakt na zijn schorsing zijn rentree, terwijl Mats Wieffer zijn basisplaats behoudt. Javairo Dilrosun wordt wederom op tien verwacht en completeert zo het middenveld.

Voorin behoudt Santiago Gimenez zijn basisplaats, wat betekent dat Danilo Pereira wederom op de bank moet beginnen. De Mexicaan wordt geflankeerd door Igor Paixão en Oussama Idrissi, wat zou betekenen dat Alireza Jahanbakhsh op de bank moet beginnen. De Iraniër wordt door het AD omschreven als een twijfelgeval. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökcü, Dilrosun; Paixão, Giménez, Idrissi.

Vermoedelijke opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Erdogan, Guth, Siovas, Vita; Bistrovic, Ferrati, Özyakup; Noslin, Yilmaz, Embalo.