Nieuws

Tadic zag 'beter' Ajax: 'Heb je wel gekeken? Wij verdienden de volgende ronde'

Tadic zag 'beter' Ajax: 'Heb je wel gekeken? Wij verdienden de volgende ronde'

23-02-2023 23:21
1

Dusan Tadic vindt dat Ajax donderdagavond onterecht is uitgeschakeld door Union Berlin. De aanvoerder zag zijn elftal fouten maken, maar ook goed voetbal spelen.

Een handsbal van Bassey waar een strafschop uit voortkwam, een flater van Gerónimo Rulli en een kopbal uit een hoekschop van Union-verdediger Danilho Doekhi vatten de wedstrijd tussen Ajax en Union Berlin samen. Tadic weet niet goed wat hem is overkomen.

"Voetbal is heel raar", begint de Serviër voor de camera’s bij Veronica. "Ik denk dat we veel beter waren dan Union, we spelen goed voetbal. We creëren kansen, maar ook veel problemen. Het was een vreemde wedstrijd maar ik ben trots op het team, hoe we vechten. We maken fouten en dat is jammer."

Na afloop van het duel sloeg de vlam nog even in de pan, tussen de twee selecties van beide elftallen. "Dat is normaal in het voetbal, je bent gefrustreerd en dan zijn ze aan het provoceren", vervolgt Tadic, die denkt dat Ajax nog altijd in Europa thuishoort. "Heb je wel gekeken? Wij waren het betere team. We kunnen niet tevreden zijn, maar we waren beter. We verdienden de volgende ronde", besluit hij.