Nieuws

PSV-talent maakt indruk in de Keuken Kampioen Divisie: 'Dat wordt er weer één'

PSV-talent maakt indruk in de Keuken Kampioen Divisie: 'Dat wordt er weer één'

23-02-2023 12:00

Mike Snoei heeft een hoge pet op van PSV-talent Jason van Duiven. De trainer van SC Telstar trof de 17-jarige spits een week geleden tegen Jong PSV.

Van Duiven gooit dit seizoen hoge ogen bij Jong PSV en dat heeft hem een plekje in de Europa League-selectie tegen Sevilla opgeleverd. Snoei kan daar wel in komen. "Ik denk dat hij 1,60 meter is (Van Duiven is 1,75 meter lang, red.) en tegen Jong PSV hadden we een prima voorstopper in het veld staan Özgür Aktas van 1,93 meter. Toch sprong Van Duiven boven hem uit", begint de oefenmeester bij Voetbalpraat op ESPN.

"Tegen ons werd hij een kwartier voor tijd gewisseld, met een chagrijnig gezicht", vervolgt Snoei, die vervolgens zijn oren spitste. "Hij maakte toen een opmerking in deze richting: ik ga nog de winnende treffer maken en dan word ik gewisseld... Hij is echt een winnaar met hele een brutale kop, dat wordt er weer één", besluit hij.

Het duel tussen Telstar en Jong PSV eindigde in een 1-1 gelijkspel. Van Duiven kwam niet tot scoren, maar Simon Colyn wel. De middenvelder zit net als de spits bij de selectie van de Eindhovenaren voor het duel met Sevilla.