Nieuws

Ten Hag over 'kennisvol' etentje met Ferguson: 'Je voelt dat United zijn club is'

Ten Hag over 'kennisvol' etentje met Ferguson: 'Je voelt dat United zijn club is'

22-02-2023 14:30

Erik ten Hag heeft een mooie avond beleefd met Sir Alex Ferguson. De Nederlandse manager werd met het Manchester United-icoon gespot tijdens een etentje en genoot van zijn kennis.

"Ik hou er van om met mensen te spreken die veel kennis hebben", begon Ten Hag op de persconferentie in aanloop naar het duel tegen FC Barcelona. De manager voelt dat Ferguson nog altijd nauw verbonden is met Manchester United. "Hij wil die kennis delen om me te helpen. Je voelt dat Manchester United zijn club is. Hij voelt zich zo verbonden met de club, het was een mooie avond."

Ten Hag is nog geen seizoen binnen of krijgt al de kans om zijn eerste prijs in de wacht te slepen. Aankomende zondag staat de finale van de League Cup tegen Newcastle United op het programma. "Het gaat niet om de credits die je krijgt maar om de trofeeën die je pakt", vervolgt de Nederlander, die gelijk in de managermodus schiet. "We moeten de focus en mindset houden om boven onszelf uit te kunnen stijgen. Dat moet ook tegen Barcelona. Het geeft een hoop energie", besluit hij.