Nieuws

De Ligt heeft nog altijd warm gevoel: 'Ik volg ze altijd, voor mij geweldige club'

De Ligt heeft nog altijd warm gevoel: 'Ik volg ze altijd, voor mij geweldige club'

15-02-2023 13:51

Matthijs de Ligt mag dan wel speler zijn van Bayern München, maar Juventus zit nog altijd in zijn hart. De Nederlander betreurt het dat er de afgelopen zomer onwaarheden over hem zijn verspreid.

De Ligt kwam dinsdagavond ijzersterk voor de dag in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Na afloop van het duel verscheen de verdediger voor de camera’s van Sky Sport, waar hij even werd gevraagd naar de situatie van afgelopen zomer.

"Ik volg ze altijd, voor mij zijn ze een geweldige club", begon De Ligt over zijn voormalige Italiaanse werkgever. De verdediger laat doorschemeren nog altijd een warm gevoel te hebben bij de club uit Turijn. "Er zijn dingen gezegd die niet waar zijn, ik begrijp de fans, maar ik heb nooit kwaad gesproken over Juventus."

"Ik heb veel liefde voor de kleuren van Juventus en hun fans, zelfs in deze moeilijke fase gaan de fans altijd naar het stadion", vervolgt de Nederlander, die er nog een extra schepje bovenop doet. "Ik hoop dat Juventus nog veel wedstrijden zal winnen en dat ze het goed kunnen doen, zowel in de competitie als in de Europa League."