Transfernieuws

Napoli gooit deur dicht voor Ten Hag: 'Wij hoeven nu niemand meer te verkopen'

Napoli gooit deur dicht voor Ten Hag: 'Wij hoeven nu niemand meer te verkopen'

08-02-2023 10:31

SSC Napoli heeft niet de intentie om Victor Osimhen te verkopen, die op de radar van Manchester United staat. De Nigeriaanse aanvaller zou voor 100 miljoen euro naar Old Trafford moeten verhuizen, maar dat ziet Napoli niet zitten.

Clubpresident Aurelio de Laurentiis is duidelijk wanneer het gaat om een mogelijk vertrek van Osimhen. "Ik kan je vertellen dat hij niet te koop is", stelt de bestuurder tegenover BILD. "Onze spelers zijn erg gewild, maar wij staan totaal niet onder druk om te verkopen. Wij hebben geen schulden", luidt de duidelijke boodschap.

Het is slecht nieuws voor Erik ten Hag, die de spits graag naar United zag komen. Na het vertrek van Cristiano Ronaldo ontbreekt een échte spits bij The Red Devils, hoewel Marcus Rashford bezig is aan een sterke periode.

Napoli is bezig aan een waanzinnig seizoen en lijkt nu al de gedoodverfde kandidaat om de landstitel naar zich toe te trekken. De Napolitanen verloren pas één keer in de Serie A en hebben een voorsprong van dertien punten opgebouwd ten opzichte van de concurrentie. Daarnaast is de ploeg ook nog actief in de Champions League na een indrukwekkende groepsfase.