Nieuws

Manu maakt zich in korte tijd populair in Groningen: 'Toen was ik wel verkocht'

Manu maakt zich in korte tijd populair in Groningen: 'Toen was ik wel verkocht'

06-02-2023 14:45

Elvis Manu speelt nog maar net bij FC Groningen, maar heeft zich in korte tijd goed populair gemaakt. De trainers, spelers en fans van de Trots van het Noorden lopen al met hem weg.

Manu kennen we van zijn tijd in de Eredivisie bij Feyenoord, Go Ahead Eagles en SC Cambuur. Momenteel wordt de aanvaller door Groningen gehuurd van Botev Ploviv. Dennis van der Ree was snel overtuigd van de aanvaller. "Tijdens ons eerste gesprek zei hij: FC Groningen hoort geen laatste te staan en ik ga er voor zorgen dat dat verandert. Toen was ik wel verkocht."

Naast Van der Ree is ook Joey Pelupessy te spreken over Manu, die een goede indruk maakte tijdens zijn eerste wedstrijd tegen FC Twente. "Met zijn snelheid, acties en kracht is Elvis in staat om veel brengen. Ik ben oprecht heel blij dat hij bij ons gekomen is", aldus de middenvelder geciteerd door Voetbal International, die ziet dat de aanvaller een sterk karakter heeft. "Hij heeft lef, is niet bang en heeft op een heel goede manier gewoon schijt aan alles. Hij is een rustpunt voor het team, houdt zoveel ballen vast. Ik heb van hem genoten in het veld. Een goal of assist had het afgemaakt, jammer dat dat niet gelukt is", besluit hij.

Ook in de Euroborg valt de komst van Manu goed. In de tweede helft werd zijn naam gescandeerd door de Groningen-fans.