Nieuws

Slot zag transfer Van de Belt wel zitten: 'We wilden hem graag hebben'

Slot zag transfer Van de Belt wel zitten: 'We wilden hem graag hebben'

03-02-2023 14:49 Laatste update: 15:02

Arne Slot had graag Thomas van de Belt toegevoegd aan zijn selectie. Hoewel Feyenoord bereid was om een flinke som geld op tafel te leggen, wilde PEC Zwolle de speler niet kwijt.

Slot stelt op de persconferentie dat hij Van de Belt een zeer interessante speler vindt. "Er zijn meerdere clubs boven in de Eredivisie die in de winter getracht hebben hem aan te trekken. Dat is niemand gelukt. Dat rijtje clubs zal het nu in de zomer proberen. Wij wilden hem graag hebben", verzekerde Slot die benadrukt dat ze in de zomer een nieuwe poging voor Van de Belt zullen wagen.

Op de vraag later tijdens de persconferentie of Feyenoord niet meer geld dan de genoemde 1,3 miljoen euro op tafel had moeten leggen, antwoord Slot duidelijk. "Dan moeten we heel erg inzoomen op wat er precies is geboden. Daar ben ik misschien niet de juiste persoon voor, maar we waren wel bereid meer te betalen voor Thomas dan wat jij noemt. Maar ook daar zit een grens aan. We waren natuurlijk niet van plan acht miljoen euro te betalen voor Thomas van de Belt." Volgens Slot was de bereidheid van de directie groot, maar kwam vanuit Zwolle het signaal dat de club de speler niet wilde verkopen.