Nieuws

Slot had Rotterdamse versterkingen willen zien: 'Graag Zerrouki willen hebben'

Slot had Rotterdamse versterkingen willen zien: 'Graag Zerrouki willen hebben'

03-02-2023 14:20 Laatste update: 14:25
3

Arne Slot baalt van het feit dat Feyenoord het niet voor elkaar kreeg om in de winter het middenveld te versterken. Met name Ramiz Zerrouki was volgens de trainer de beoogde aanwinst.

Slot geeft aan dat hij graag nog een versterking had willen hebben. "Dat is geen geheim. We hadden ons graag nog willen versterken, maar dat is niet gelukt", begint Slot op de persconferentie. "Dan denk ik dat ik er altijd vrij goed mee om kan gaan. Als iets niet lukt dan schakel ik altijd vrij snel weer door en gaan we weer verder. Dan is het de volgende ochtend en dan denk ik: we hebben een hele goede groep."

Vanzelfsprekend kwam de naam van Zerrouki bovendrijven, aangezien de middenvelder van FC Twente de gehele transferwindow in de belangstelling stond van de Rotterdammers. "Normaal zeg ik altijd dat ik niet in ga op een speler die niet van ons is, maar met Zerrouki zou dat een beetje kinderachtig zijn aangezien er zo veel over is uitgeweid. Niet per sé van ons maar van hun kant. Die hadden we graag willen hebben, maar het was het goed recht van Twente om nee  te zeggen op een bod van ons." Volgens de trainer heeft Feyenoord een meer dan goed bod uitgebracht op de middenvelder.

Slot moet lachen om het feit dat er van hem uit appjes zijn gestuurd naar Zerrouki. "Het is niet verboden om een speler graag te willen. Zo lang de transferwindow open is is het niet raar om meerder pogingen te proberen. Als ze hem in het begin van de window verkocht hadden, hadden we dat op het einde ook niet meer hoeven doen", vertelt Slot lachend. "Als het op het begin niet lukt, blijf je het proberen omdat we het een goede speler vinden. Maar Twente wilde hem niet laten gaan."