Transfernieuws

'Isco-deal van de baan: vedette houdt zich niet aan gemaakte afspraken met Union'

'Isco-deal van de baan: vedette houdt zich niet aan gemaakte afspraken met Union'

31-01-2023 15:49 Laatste update: 15:50

De transfer van Isco naar Union Berlin is van de baan, meldt het Duitse BILD. De deal leek zo goed als rond, maar op het laatste moment zijn beide partijen het niet eens geworden over een aantal afspraken.

Alle seinen leken maandagavond op groen te staan: Isco zou de overstap van Sevilla naar Union Berlin gaan maken. De Spaanse balviruoos pakte dinsdag het vliegtuig richting Berlijn voor de medische keuring, maar uiteindelijk zal de transfer toch niet gaan plaatsvinden. 

"Tijdens de gesprekken moesten we ons realiseren dat onze onderhandelingspartner niet langer bereid was binnen het oorspronkelijk besproken kader te bewegen", vertelt directeur sportzaken Oliver Ruhnert, opgetekend door BILD. "We hadden Isco graag bij ons zien spelen, maar we hebben onze grenzen. In tegenstelling tot de eerdere afspraken werden deze vandaag overschreden, waardoor de transfer niet doorging."

Isco was dit seizoen goed voor een goal en drie assists in negentien wedstrijden. Met Union zou Isco voorzichtig rekening kunnen houden met Champions League-voetbal. De club staat knap tweede in de Bundesliga en staat slechts één punt achter koploper Bayern München.