Breaking news

'PSV meldt zich bij Sevilla voor Januzaj, aanvaller spreekt voorkeur uit'

'PSV meldt zich bij Sevilla voor Januzaj, aanvaller spreekt voorkeur uit'

28 januari - 18:52

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV zich bij Sevilla heeft gemeld voor de diensten van Adnan Januzaj. De Andalusiërs spelen zaterdagavond thuis tegen Elche CF en zitten in een grote sportieve problemen. Mede daarom wordt pas na de wedstrijd besloten of de Belgische Kosovaar mag vertrekken.

Of dat huur of koop wordt, is nog onduidelijk. Een huurtransfer lijkt echter het meest aannemelijke scenario. De 27-jarige aanvaller geniet ook interesse van Valencia en Olympique Lyon, maar zou zelf de voorkeur hebben gegeven voor een overstap naar Eindhoven. Zijn familie woont immers in België en dus is PSV nog enigszins om de hoek. Vorig seizoen trof hij PSV nog met Real Sociedad in de Europa League.

Trainer Ruud van Nistelrooij is na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke nog steeds op zoek naar aanvallende versterkingen. De Portugese Fábio Silva werd eerder deze week gehuurd van Wolverhampton Wanderers. PSV heeft nog tot dinsdag de tijd om de zaken af te ronden. Dan sluit de transfermarkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!