Nieuws

'Van Ewijk kan in Premier League concurrentiestrijd aangaan met landgenoot'

'Van Ewijk kan in Premier League concurrentiestrijd aangaan met landgenoot'

14-01-2023 22:28

Volgens De Leeuwarder Courant staat Milan van Ewijk in de belangstelling van Fulham. De rechtsback van Heerenveen zou daar de concurrentiestrijd aan kunnen gaan met landgenoot Kenny Tete. Een winters vertrek is zeker niet ondenkbaar.

Van Ewijk werd anderhalf jaar geleden door de Friezen voor vijf ton opgepikt bij ADO Den Haag. Volgens de provinciale krant zouden The Cottagers 'een veelvoud' van dat bedrag willen betalen voor de Jong Oranje-international.

Bij de wedstrijd tussen Heerenveen en AZ van zaterdagavond zat er dan ook een delegatie van Fulham op de tribunes. Voor de rest is er niet veel bekend over de Engelse interesse. Van Ewijk heeft nog een contract tot medio 2025 in Friesland.

Fulham promoveerde afgelopen jaar naar de Premier League. Met een zesde plaats op de ranglijst loopt het momenteel boven verwachting goed bij de club uit Londen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!