Transfernieuws

Haast bij Feyenoord: 'Liever nieuwe spelers dan een nieuwe technisch directeur'

Haast bij Feyenoord: 'Liever nieuwe spelers dan een nieuwe technisch directeur'

14-01-2023 09:38

Door blessures van Quinten Timber en Gernot Trauner is er bij Feyenoord enige haast geboden nieuwe spelers vast te leggen. Trainer Arne Slot geeft toe liever nieuwer spelers te zien dan een nieuwe technisch directeur. 

Feyenoord zit vanwege het wegvallen van de middenvelder en verdediger in de kortetermijnmodus en wil zo snel mogelijk een nieuwe speler aantrekken. De transfersoap rondom Ramiz Zerrouki lijkt ten einde te lopen en ook Kamil Piątkowski lijkt niet te komen. "Je zou kunnen zeggen: als je een nieuwe technisch directeur hebt, zullen er ook sneller spelers komen. Maar wij werken er hard aan. Dat we nog geen nieuwe spelers hebben, heeft niet zozeer te maken met hoeveel mensen we in onze organisatie hebben, maar veel meer met onze financiële realiteit", stelt Slot op een persconferentie. 

Wat de trainer betreft is de prioriteit van Feyenoord duidelijk. "Ik heb nu liever een nieuwe speler dan een nieuwe technisch directeur", doelt Slot op het vertrek van Frank Arnesen in september. De Rotterdammers hebben nog altijd geen vervangend bestuurder aangewezen. "Ik kijk wel een beetje mee en ik heb wel een duidelijke mening over spelers die ik ken. Dan gaat het over spelers uit de Nederlandse competitie, of die tot voor kort in Nederland hebben gespeeld", besluit Slot.