Nieuws

Feyenoord-directeur reageert op geklapte Zerrouki-deal: 'Maximale transfersom'

Feyenoord-directeur reageert op geklapte Zerrouki-deal: 'Maximale transfersom'

10-01-2023 22:12 Laatste update: 11-01-2023 00:15

Feyenoord kan de winterse komst van Ramiz Zerrouki naar De Kuip definitief vergeten. Dennis te Kloese stelt dat de Rotterdammers er alles aan gedaan hebben om de Algerijn naar Zuid-Holland te halen.

Jan Streuer hield namens FC Twente zijn poot stijf in de onderhandelingen en trok dinsdagavond definitief te stekker uit een eventuele transfer. Algemeen directeur Te Kloese is teleurgesteld achtergebleven na een, zoals Voetbal International het omschrijft, 'een voor clubbegrippen maximale transfersom' te hebben geboden aan de Tukkers.

"Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen", vertelt de beleidsbepaler aan het weekblad. "Voor ons is er ook een grens en houdt het ergens op. Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler." Volgens informatie van VI schakelt Feyenoord direct door naar een alternatief.

Sivert Mannsverk van Molde FK wordt gezien als 'serieuze kandidaat', maar ook spelers uit België en Engeland zouden op het verlanglijstje in Rotterdam-Zuid staan. Platform 1908 wist eerder te melden dat ook Tonny Vilhena op de nominatie staat om naar de Kuip te komen.