Nieuws

Jans over Zerrouki-kwestie: 'Dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen'

Jans over Zerrouki-kwestie: 'Dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen'

08-01-2023 11:07
1

Ron Jans heeft zich nogmaals uitgelaten over de situatie van Ramiz Zerrouki. De trainer van FC Twente stelt dat de transfersoap wat betreft de Tukkers klaar is, al liet de hoofdrolspeler zelf wat anders blijken zaterdagavond.

Enkele minuten nadat het nieuws naar buiten kwam dat FC Twente niet meewerkt aan een winters vertrek van Zerrouki, plaatste de middenvelder een zandloper op zijn social media. Jans heeft zich bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN uitgelaten over de kwestie. "Een week voor de competitie heeft Feyenoord zich weer gemeld en er is een bod gedaan. Er zijn nooit onderhandelingen geweest. Het bod was gewoon te laag."

"Dit is niet voor de bühne om meer geld te krijgen', vervolgt Jans. 'Wij zijn gewoon bezig aan een goed seizoen en mogen dromen over de eindstand in deze competitie. Dan ga je toch niet een van je beste spelers in de winter wegdoen? Feyenoord staat maar drie punten boven ons, dus dan lijkt het me niet een verstandige keuze."

Twente wil nu geen afscheid nemen van Zerrouki, al verwacht Jans in de toekomst een mooie transfer voor de middenvelder. "Misschien is Ramiz wel bang dat het moment niet meer voorbijkomt op een later moment, maar dan heb ik meer vertrouwen in Ramiz dan Ramiz in zichzelf. Een mooie stap gunnen we hem echt van harte. Maar in de zomer, en niet nu", besluit de oefenmeester, die ook nog vermeldde niet bang te zijn dat Zerrouki een arbitragezaak start.