Nieuws

Ajax lijkt Ziyech-terugkeer te kunnen vergeten: 'Zal geen stap terug willen doen'

Ajax lijkt Ziyech-terugkeer te kunnen vergeten: 'Zal geen stap terug willen doen'

05-01-2023 23:58

Hakim Ziyech stond donderdagavond aan de aftrap voor de kraker tussen Chelsea en Manchester City. Het goede WK met Marokko lijkt te betekenen dat Ajax een terugkeer van de spelmaker uit het hoofd kan zetten.

Marciano Vink ziet dat het WK Ziyech goed heeft gedaan. "Hij heeft zichzelf weer op de kaart gezet met dit WK", vertelt de analist bij ESPN. "Binnen Europa, maar zeker binnen Chelsea. De trainer was er als de kippen bij om te zeggen dat hij wel weer een kans gaat krijgen. En hij deed hij het gewoon weer goed."

Robert Maaskant is ook lovend over de ex-Ajacied. De voormalig oefenmeester durft zelfs een link met Paris Saint-Germain te leggen. "Als ik zag hoe die trein met Achraf Hakimi liep. Ik denk dat Paris Saint-Germain nog wel iets is voor hem. Er lopen natuurlijk nog wel iets betere spelers daar, maar als je die twee samen zag spelen dat was natuurlijk een genot om naar te kijken. Ziyech zal financieel niet terug willen naar Ajax, maar ik denk ook niet dat hij sportief een stap terug wil doen."