Nieuws

Labyad revalideert bij Utrecht: 'Had ook bij Ajax kunnen trainen, maar voelt goed'

Labyad revalideert bij Utrecht: 'Had ook bij Ajax kunnen trainen, maar voelt goed'

04-01-2023 14:15

Zakaria Labyad heeft tegenover de clubkanalen van FC Utrecht uitgelegd waarom hij meetraint bij de club. De middenvelder heeft zich naar eigen zeggen 'altjid thuis gevoeld' bij de Domstedelingen.

"De afgelopen maanden heb ik één op één gerevalideerd. Nu ben ik klaar om in de groep in te stromen. Dat mag ik hier doen", doelt Labyad op FC Utrecht. "Het voelt super goed. Ik was zelf ook enthousiast. Ik had ook bij Ajax kunnen trainen, maar het voelt goed hier."

Zijn herstel verloopt voorspoedig. "Gelukkig gaat het heel goed. Ik heb geen tegenslag gehad. Ik ben weer bijna terug”, aldus Labyad. “Dit is de club waar ik me altijd thuis heb gevoeld. Ik kom zelf uit Utrecht. Ik heb altijd gezegd dat dit een club is waar ik wellicht ooit zou terugkeren. Alleen weet ik niet wanneer. Op dit moment doe ik mijn eindtraject hier en in de toekomst zien we wel of we overeenkomen of niet. Op dit moment zit er niks achter. Ik heb Jordy Zuidam in november gebeld of ik in december kon aansluiten en die kans heb ik gekregen."

Een terugkeer bij FC Utrecht sluit Labyad niet uit. "Ik sta er zeker voor open. Ik ben ze dankbaar voor de mogelijkheid."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!