Reactie

Ten Hag vreest voor ernstige blessure van Van de Beek: 'Het ziet er niet goed uit'

Ten Hag vreest voor ernstige blessure van Van de Beek: 'Het ziet er niet goed uit'

04-01-2023 07:30 Laatste update: 08:38
1

Het ziet er niet goed uit voor Donny van de Beek, stelt Erik ten Hag. De middenvelder van Manchester United viel uit met een ogenschijnlijk ernstige blessure in de gewonnen wedstrijd tegen Bournemouth AFC (3-0).

Van de Beek kwam weer eens als verrassing uit de hoge hoed van Ten Hag. De Nederlandse middenvelder mocht het weer eens vanaf de eerste minuut gaan laten zien, omdat Antony wegens een blessure niet bij de selectie zat. Daardoor schoof Bruno Fernandes door naar de rechterkant, waardoor er plaats was voor een plek op zijn vertrouwde 'tien' positie.

Tijdens de eerste helft kwam de voormalig Ajacied in duel met Marcos Senesi. De voormalig Feyeoorder gleed ongelukkig uit nadat hij de Nederlander aan wilde pakken, waardoor hij zijn been hard raakte. Daardoor bleef de opwachting van Van de Beek maar bij één helft.

"Het is moeilijk te zeggen, we moeten over 24 uur kijken voordat we een diagnose kunnen stellen", begon Ten Hag na de wedstrijd tegenover ViaPlay. "Ik kan er op dit moment niet zo veel over zeggen, maar het ziet er niet goed uit."