Breaking news

Antwerp meldt ziekenhuisopname directeur voetbalzaken Overmars na 'licht infarct'

Antwerp meldt ziekenhuisopname directeur voetbalzaken Overmars na 'licht infarct'

30-12-2022 16:46 Laatste update: 16:53

Marc Overmars is gisteravond opgenomen in het ziekenhuis na een 'licht infarct'. Dat meldt zijn club Royal Antwerp FC.

Royal Antwerp FC schrijft op Twitter dat de directeur voetbalzaken van de Jupiler Pro League-club in de nacht van donderdag op vrijdag onwel is geworden. De oud-voetballer is in het ziekenhuis opgenomen met een 'licht infarct'. De directeur voetbalzaken zal het de komende tijd 'rustiger aan moeten doen', meldt Antwerp. 'Marc en zijn familie focussen op zijn herstel en wensen verder geen commentaar te geven', schrijft Antwerp in een tweede tweet. 

Overmars was eerder werkzaam als technisch directeur bij Ajax, waar hij wegens grensoverschrijdend gedrag gedwongen moest vertrekken. Na een korte stop ging de oud-voetballer bij Royal Antwerp FC aan de slag als directeur voetbalzaken. Deze zomer zorgde Overmars onder meer voor de aanstelling van Mark van Bommel en het aantrekken van Toby Alderweireld, Vincent Janssen, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs. 

Antwerp staat momenteel derde in de Jupiler Pro League. In de zoektocht naar potentiële versterkingen die deze winter aangetrokken kunnen worden zal de club het dus even zonder Overmars moeten doen.