Nieuws

Ten Hag maant Martínez tot actie: 'Hij moet zo snel mogelijk terugkomen'

Ten Hag maant Martínez tot actie: 'Hij moet zo snel mogelijk terugkomen'

27-12-2022 14:40

Erik ten Hag bereidt zich met Manchester United voor op de hervatting van de Premier League tegen Nottingham Forest. Lisandro Martínez is er in ieder geval nog niet bij vanwege de festiviteiten na de WK-winst van Argentinië. Ten Hag hoopt de verdediger zo snel mogelijk weer tot zijn beschikking te hebben.

Ook Ten Hag heeft het WK op de voet gevolgd en zag Argentinië er uiteindelijk met de eindoverwinning vandoor gaan. Martínez kwam meer dan geregeld in actie en maakte ook in de gewonnen finale tegen Frankrijk zijn minuten. "Ze hebben het heel lang gevierd", aldus Ten Hag tegenover Viaplay. "Buenos Aires stond op zijn kop. Ik heb er wat van meegekregen en ik heb hem gesproken. Het is natuurlijk geweldig als je de wereldbeker wint."

Na al de festiviteiten vindt Ten Hag het hoog tijd voor Martínez om weer naar Engeland af te reizen. "Hij moet zo snel mogelijk terugkomen. Als de festiviteiten voorbij zijn, dan moet hij het vliegtuig in. Dat zal ook gebeuren."

Naast de dolblije Martínez keerden er genoeg andere internationals minder blij terug bij The Mancunians. "Je moet ermee omgaan, overal een plan op hebben en organiseren vanuit de actualiteit. Waar je mee te maken krijgt. Sommige spelers die terugkeren zijn blij, anderen zijn niet blij. Sommigen zijn zelfs teleurgesteld of heel gefrustreerd. Het is een kwestie van ermee omgaan en uiteindelijk moet je ervoor zorgen dat ze weer een team gaan vormen. Neuzen dezelfde kant op. Ze moeten hongerig zijn en gaan."