Reactie

Deschamps reageert op mogelijke rentree van Benzema in WK-finale tegen Argentinië

Deschamps reageert op mogelijke rentree van Benzema in WK-finale tegen Argentinië

15-12-2022 08:57
1

De afgelopen weken is het speculeren geblazen over een mogelijke rentree van Karim Benzema in het Franse elftal. Na de overwinning van Frankrijk tegen Marokko werd bondscoach Didier Deschamps naar de situatie gevraagd.

In aanloop naar het WK raakte Benzema geblesseerd op de training van Frankrijk. Volgens de eerste berichtgeving had het er alle schijn van dat de spits van Real Madrid dusdanig geblesseerd was geraakt dat hij helemaal niet in actie zou kunnen komen, maar Deschamps besloot om zijn naam niet van de spelerslijst te halen.

Mocht de oefenmeester echt willen, dan zou hij Benzema nog altijd op kunnen stellen in de WK-finale tegen Argentinië. De Ballon d’Or-winnaar heeft de training bij De Koninklijke namelijk weer hervat en zou een extra doorslaggevende factor kunnen zijn bij het binnenhalen van de tweede wereldtitel op rij.

Na afloop van de wedstrijd tegen Marokko reageerde Deschamps op de situatie. "Pfff... Ik geef er liever geen antwoord op", klonk het, waarmee de deur van de WK-finale in het gezicht van Benzema gesmeten lijkt te worden."Kom op zeg, de volgende vraag."