Nieuws

Ex-Feyenoorder schittert bij PL-koploper: 'Alle neuzen staan dezelfde kant op'

Ex-Feyenoorder schittert bij PL-koploper: 'Alle neuzen staan dezelfde kant op'

18-11-2022 12:55
1

Reiss Nelson zit heelijk op zijn plek bij Arsenal. De Engelse vleugelaanvaller speelde vorig seizoen nog op huurbasis voor Feyenoord, maar kan de laatste weken rekenen op speelminuten bij de nummer één van de Premier League.

Nelson spreekt vol lof over manager Mikel Arteta. "Zijn persoonlijke managementstijl is een van de redenen waarom we van hem houden. Ik vind hem een genie op het gebied van trainingen, wedstrijdvoorbereidingen en zijn communicatie", zegt de Engelsman in gesprek met London Evening Standard. 'Hij doet veel dingen buiten het veld om de samenhang van het team te bevorderen. Het is heel belangrijk om een manager te hebben die begrijpt dat er ook een leven buiten het veld is. Het is fantastisch dat we zo open naar elkaar kunnen zijn in een ploeg."

Arsenal gaat momenteel aan kop in de Premier League. De voormalig Feyenoorder weet wat het geheim van het succes is. "Alle neuzen staan dezelfde kant op. Niemand geeft een interview als hij boos is of buiten de basisploeg valt. Als we op de bank zitten, dan juichen we voor de speler op onze positie", aldus Nelson die van mening is dat de Londense grootmacht voor hem op dit moment de beste club is. "Natuurlijk wil ik iedere week voetballen, maar ik heb het gevoel dat ik hier alleen maar beter word."