Nieuws

'Ronaldo wekt opnieuw verbazing: City ontkent opmerkingen van Portugees'

'Ronaldo wekt opnieuw verbazing: City ontkent opmerkingen van Portugees'

17-11-2022 15:06

Volgens Sky Sports is men bij Manchester City stomverbaasd over de uitlatingen van Cristiano Ronaldo. De Portugese superster stelde in het beruchte interview met Piers Morgan dat hij in 2021 bij de aartsrivaal kon tekenen, maar die bewering wordt door The Citizens bestreden, meldt verslaggever Mike Keegan op Twitter.

Bij de topclub zou met 'opgetrokken wenkbrauwen zijn gereageerd' op de uitspraken van Ronaldo in gesprek met Morgan. "Mijn zaakwaarnemer en de directie van Manchester City spraken veel en Guardiola zei dat ze hun best deden om mij binnen te halen", zei de normaal gesproken zo productieve aanvaller in het interview. "Maar zoals je weet had ik een geschiedenis bij Manchester United. Daar ligt mijn hart en dat speelde een grote rol in mijn keuze."

De bewering van Ronaldo zou 'niet kloppen met de eigen herinnering'. In tegenstelling tot het geen de Portugees international beweert, zou City de partij zijn geweest die de stekker uit de onderhandelingen trok. Keegan stelt dat de opstelling van de ploeg van manager Pep Guardiola te vergelijken was met de manier waarop (oud-) Chelsea-manager Thomas Tuchel in de afgelopen zomer de interesse afwimpelde.