Nieuws

We werden verder niet levensgevaarlijk, maar voelt wel als een teleurstelling

"We werden verder niet levensgevaarlijk, maar voelt wel als een teleurstelling"

30-10-2022 14:27 Laatste update: 14:32

Joey Pelupessy was in de vorige speelronde nog van groot belang met een doelpunt tegen PSV, maar tegen FC Emmen kon de Trots van het Noorden geen indruk maken. De aanvoerder stelt dat het gelijke spel teleurstellend aanvoelt, maar gezien het spelbeeld wel terecht is. 

Pelupessy verscheen na de wedstrijd voor de camera voor ESPN. Groningen had gehoopt op een overwinning in Emmen en is enigszins teleurgesteld. "Dat gevoel overheerst wel. In de beginfase hadden zij twee of drie corners waar we moeite mee hadden. We hebben wel de kans van de wedstrijd in de eerste helft gehad, die moet je dan killen. We werden verder niet levensgevaarlijk, maar het voelt wel als een teleurstelling. Misschien is een gelijkspel dan wel terecht, maar die kans moest erin."

Groningen imponeerde in de vorige speelronde met 4-2 tegen PSV, maar daar was weinig van terug te zien tegen de Emmenaren. "Het is een nieuwe wedstrijd en daar moet je op focussen. Vorige week is heerlijk, maar daar mag je een dagje van genieten en dan moet je verder. We hebben hier niet verloren, maar we hadden graag willen winnen."

De sfeer binnen het elftal is wel beter na de goede resultaten, stelt Pelupessy. "Het is wel positiever. Resultaten doen veel voor een ploeg. Ook al speel je slecht en haal je punten, dat doet meer met een ploeg dan goed spelen en verliezen. We hadden die lijn kunnen doortrekken door vandaag te winnen, maar dat hebben we niet gedaan", besluit de aanvoerder.