Nieuws

'Félix stuurt aan op vertrek, topclubs in de rij voor zijn handtekening'

'Félix stuurt aan op vertrek, topclubs in de rij voor zijn handtekening'

20-10-2022 10:27 Laatste update: 10:34

João Félix lijkt aan te sturen op een winters vertrek uit Madrid. De duurste aankoop allertijden van Atlético is ontevreden over zijn speeltijd en heeft over belangstelling niet te klagen, meldt Diario AS

Félix begon het seizoen voortvarend door indruk te maken tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Atlético-trainer Diego Simeone liet de Portugees in het begin van het seizoen meermaals in de basis starten, maar nu moet de aanvaller het doen met invalbeurten. Félix zou zelfs de hulp van een psycholoog hebben ingeroepen om de komende maanden het hoofd boven water te houden. Félix heeft van interesse niet te klagen. Zo zouden Bayern München, Paris Saint-Germain en Manchester United in de race zijn om de aanvaller over te nemen.

Een belangrijke rol in de transfer is weggelegd voor het aankomend WK in Qatar. Atlético verwacht dat als Félix een goed WK speelt, hij beter in de markt ligt. Echter hoopt Rojiblanco nog steeds dat het Portugese talent in Madrid blijft en zijn waarde zal bewijzen voor de ploeg. Bayern en PSG zouden afgelopen zomer al een poging hebben gewaagd om Félix vast te leggen, maar kregen toen nul op rekest.