Nieuws

Britse pers smult: de Ten Hag-behandeling en aandachtzoekende truc van Ronaldo

Britse pers smult: de Ten Hag-behandeling en aandachtzoekende truc van Ronaldo

20-10-2022 07:40 Laatste update: 09:06

Manchester United wist woensdagavond voor de derde keer een Premier League-topper te winnen op Old Trafford. Na Liverpool en Arsenal was het dit keer Tottenham Hotspur dat het loodje legde tegen de mannen van Erik ten Hag. De Engelse kranten zijn lyrisch over het optreden van The Mancunians.

De Ten Hag-behandeling

In de The Telegraph wordt er inmiddels al gerept over 'the Ten Hag treatment'. 'Ten Hag heeft het wederom voor elkaar gekregen om een roekeloze overwinning te boeken op Tottenham Hotspur. Het optreden was tot nu toe de beste prestatie van het seizoen', aldus de kwaliteitskrant, die ook refereert aan de eerdere toppers die in Manchester werden gewonnen. 'Het betekent dat Liverpool, Arsenal en Tottenham zijn verslagen op Old Trafford waarbij moet worden gezegd dat deze wedstrijd wel een ander niveau had waarin United bijna op een arrogant goede manier domineerde.'

Bruno Fernandes zet een stap in lijn met die van United

Dé man die er in de Engelse media in het bijzonder wordt uitgepikt, is aanvoerder Bruno Fernandes. De Portugees liet zich weer eens van zijn beste kant zien en was goed voor de belangrijke 2-0. 'Toen Bruno Fernandes het tweede doelpunt voor Manchester United maakte, sprong een zittende Ten Hag op met twee handen in de lucht. De manager sprak eerder over dat er meer goals zouden komen voor de Portugees, en die kwamen er. De stap die United vooruit heeft gezet is in lijn met die van Fernandes', aldus The Guardian.

De 'nukkige, aadachtzoekende truc' van Cristiano Ronaldo

Waar iedereen bij The Red Devills de complimenten krijgt, is het wederom Ronaldo die in negatieve zin de show steelt. De Portugees liep voor het verstrijken van de speeltijd al richting de kleedkamers, niet voor de eerste keer dit seizoen. 'Het was een nukkige, aandachtzoekende truc die hem geliefd zal maken bij weinigen, zeker niet bij de manager', luidt het oordeel van The Daily Mail.

'All gon Ron', kopt The Sun, waarin het ook voornamelijk over de actie van Ronaldo gaat. 'Het mokken van Ronaldo liet de glans verdwijnen van wat volgens Ten Hag de beste prestatie was tijdens zijn periode van regeren op Old Trafford', voegt de krant er aan toe.