Nieuws

Vermoedelijke opstelling Napoli: Spalletti voert één noodgedwongen wijziging door

Vermoedelijke opstelling Napoli: Spalletti voert één noodgedwongen wijziging door

12-10-2022 09:39 Laatste update: 10:03

SSC Napoli zal woensdagavond met slechts één wijziging aantreden tegen Ajax, denkt Sky Sport Italia. Die mutatie moet trainer Luciano Spalletti noodgedwongen doorvoeren.

De Napolitanen moeten het namelijk stellen zonder Amir Rrahmani. De Kosovaar raakte afgelopen weekend geblesseerd tegen US Cremonese (1-4 winst). Zijn plek zal volgens het Italiaanse medium worden overgenomen door Juan Jesus, die naast Kim Min-Jae in het centrum zal staan.

Victor Osimhen zit na wekenlange afwezigheid weer bij de selectie tegen de Amsterdammers, maar zal op de bank beginnen. Dat betekent dat Giacomo Raspadori wederom in de spits zal staan, met Hirving Lozano en Khvicha Kvaratskhelia op de flanken.

Mocht Napoli winnen van Ajax, dan plaatst het zich al na vier Champions League-speelronden voor de knock-out fase van het miljardenbal. "We moeten de wedstrijd benaderen alsof het een finale is en niet gaan rekenen", was Spalleti voorbarig op de persconferentie. "Ajax gaat reageren. Daar moeten we op voorbereid zijn. We hebben het vorige week in de openingsfase ook lastig gehad, tot onze gelijkmaker."

De vermoedelijke opstelling van Napoli: Meret; Di Lorenzo, Kim, Juan Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Raspadori, Kvaratskhelia