Nieuws

'Lopetegui hoeft na ontslag niet lang stil te zitten en kan naar Premier League'

'Lopetegui hoeft na ontslag niet lang stil te zitten en kan naar Premier League'

06-10-2022 15:38 Laatste update: 15:43
0

Julen Lopetegui lijkt na zijn ontslag bij Sevilla niet lang stil te hoeven zitten. De Spanjaard staat al jaren op het lijstje van Wolverhampton Wanderers en moet nu de opvolger worden van de reeds ontslagen Bruno Lage, meldt The Guardian.

The Wolves hebben hun interesse in Lopetegui nieuw leven ingeblazen na zijn ontslag bij Sevilla. De Spaanse trainer stond namelijk in 2016 al in de belangstelling van de Premier League-club, maar verkoos toen een avontuur bij de Spaanse nationale ploeg boven Wolverhampton. De eigenaren van Wolverhampton Wanderers, de Fosun Group, zouden in de komende dagen al de eerste gesprekken openen met Lopetegui.

Lopetegui heeft er al een bewogen carrière opzitten. Na een teleurstellende periode zonder prijzen bij FC Porto werd de Spanjaard ontslagen. Na zijn vertrek werd Lopetegui aangesteld als bondscoach van het Spaanse nationale elftal. Echter belandde de trainer daags voor het WK in 2018 op straat nadat bekend werd dat hij al een contract had getekend bij Real Madrid. Hoewel dit een droomstap leek, vielen de resultaten tegen en werd de trainer al na veertien wedstrijden op straat gezet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie