Inter wint kraker van Barcelona, Liverpool heeft geen problemen met Rangers

04-10-2022 23:25 Laatste update: 23:31

Liverpool heeft in eigen huis gedaan wat het moest doen tegen Rangers FC. The Reds wonnen met 2-0 op Anfield en klimt naar de tweede plek in de poule. In Italië won Internazionale met 1-0 van FC Barcelona, waar Frenkie de Jong en Memphis Depay ontbraken wegens blessures.

Liverpool – Rangers FC 2-0

Liverpool kwam op een vroege voorsprong door een rake vrije trap van Trent Alexander-Arnold. Liverpool kwam tot veel kansen, maar wist de voorsprong nog niet uit te breiden op Anfield. Al vroeg in de tweede helft was het wel raak. Luis Díaz werd naar de grond gewerk en kreeg een penalty toegewezen. Mohamed Salah ging achter de bal staan en faalde niet: 2-0. Liverpool kwam geen moment meer in de problemen en liet Rangers met nul punten terugreizen naar Schotland. The Reds staan door de overwinning op de tweede plek in poule A. Napoli leidt met negen punten, Ajax staat derde met drie punten.

Internazionale - FC Barcelona 1-0

Barcelona begon goed aan de wedstrijd in Milaan, maar verzilverde het vele balbezit niet. Na een eerder afgekeurde goal kwam Inter vlak voor rust wel op voorsprong in de Champions League-kraker. Hakan Calhanoglu schoot van afstand raak en zette zijn ploeg op 1-0. In het tweede bedrijf kwam de voorsprong voor Inter niet meer in gevaar en dus pakte de Italianen de tweede overwinning in de poule.