Nieuws

Arnesen volgens Brands niet de opvolger van De Jong: 'Hij is niet in beeld'

Arnesen volgens Brands niet de opvolger van De Jong: 'Hij is niet in beeld'

17-09-2022 13:46

Frank Arnesen wordt niet de technisch directeur van PSV, meldt Marcel Brands aan het Eindhovens Dagblad. Brands gaat zelf de touwtjes ook niet in handen nemen als opvolgen van John de Jong.

Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dan De Jong vertrekt als technisch directeur bij PSV. Al snel viel de naam van Arnesen als vervanger, maar Brands maakt daar snel korte metten mee. "Frank Arnesen? Hij is niet in beeld. Ik zou graag de gemiddelde leeftijd wat omlaag brengen in de directie." Daarnaast bevestigt de algemeen directeur dat hij zelf niet van functie zal veranderen. "Daar is geen sprake van. We gaan een nieuwe oplossing zoeken, maar alles is nu nog vers."

De situatie binnen PSV is momenteel ingewikkeld te noemen. Volgens Brands heerst er binnen PSV alom tevredenheid over de afgelopen transferzomer. Toch moet de man die daarvoor verantwoordelijk is nu vertrekken aangezien de Raad van Commissarissen al langer ontevreden was over De jong. Brands zelf geeft aan dat hij hiervan niet op de hoogte was. "Maar de ontevredenheid was er blijkbaar dus langer bij de commissarissen. In de gesprekken die ik heb gehad is nooit naar voren gekomen dat ze niet tevreden waren. Ze hebben tegen mij gezegd dat ze dachten dat ik als algemeen directeur een goede combinatie zou kunnen vormen met John de Jong."