Nieuws

Sánchez heeft doelen: 'Twee of drie jaar bij Ajax en dan stap naar Engeland maken'

Sánchez heeft doelen: 'Twee of drie jaar bij Ajax en dan stap naar Engeland maken'

04-09-2022 15:38 Laatste update: 15:48
1

Jorge Sánchez wil Ajax als springplank gebruiken voor een overstap naar de Premier League. De nieuwe rechtsback van Ajax is van plan om de komende twee of drie jaar prijzen te pakken in Amsterdam voordat hij die stap maakt.

"Ik heb altijd al in de Premier League willen spelen", vertelt Sánchez in gesprek met het Mexicaanse TUDN. "Ik denk dat ik mezelf daar heel goed kan laten zien in het fysieke en krachtgedeelte", vervolgt de 24-jarige Mexicaan, die eerst successen wil behalen bij Ajax. "Ik wil hier twee of drie jaar spelen, prijzen pakken en daarna de stap naar de Premier League maken. Ik ben 24 jaar en denk dat ik daar naar kan streven."

Sánchez verkaste deze zomer voor vijf miljoen euro van het Mexicaanse Club América naar Ajax, waar hij in het duel met FC Utrecht zijn debuut maakte. Ook is hij international van Mexico. Sánchez speelde in de afgelopen drie jaar 21 interlands en wist daarin één keer tot scoren te komen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!