Transfernieuws

'AZ komt uit in België voor vervanger van de geblesseerde Pavlidis'

'AZ komt uit in België voor vervanger van de geblesseerde Pavlidis'

31-08-2022 12:36

AZ gaat zich mogelijk nog versterken met een extra spits. Volgens Het Laatste Nieuws zouden de Alkmaarders in de markt zijn voor Benito Raman. De spits van RSC Anderlecht zou weg mogen.

AZ zoekt een vervanger voor de geblesseerde Vangelis Pavlidis, die er om en nabij een maand uit zou liggen. Daardoor schakelt de club uit de Zaanstreek nu door en is het uitgekomen bij Raman. De 27-jarige Belg zou al eerder aan hebben weg te willen bij de Brusselaren, maar kreeg toen nul op het rekest.

Nu lijkt de vork toch anders in de steel te zitten voor Raman. De paars-witten hebben de spits nu toch toestemming gegeven om een transfer te maken, meldt het Belgische medium. AZ en Anderlecht gaan de komende uren onderhandelen over een mogelijke overgang.

Raman speelt sinds 2021 bij Anderlecht. Daar speelde afgelopen seizoen 35 wedstrijden, waarin hij negen keer tot scoren kwam. Ook dit seizoen kwam hij in alle wedstrijden in actie. Dat de spits mag vertrekken heeft mogelijk alles te maken met huurling Fabio Silva van Wolverhampton Wanderers. Het Portugese talent zit nu nog vaak op de bank, maar lijkt te solliciteren naar een basisplaats.