Transfernieuws

'Chelsea bereidt gigantisch bod voor: Leicester-verdediger mist pikant duel'

'Chelsea bereidt gigantisch bod voor: Leicester-verdediger mist pikant duel'

26-08-2022 10:47

Chelsea is nog altijd druk bezig om de transfer van Wesley Fofana naar Stamford Bridge af te ronden. Leicester City, de huidige broodheer van de Franse verdediger, kan op korte termijn een nieuw bod verwachten.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Volgens de Italiaan zijn The Blues bereid om een bedrag van om en nabij de 88 miljoen euro op tafel te leggen. Net als vorige week ontbreekt Fofana in de wedstrijdselectie van The Foxes, wanneer zij zaterdag uitgerekend bij Chelsea op bezoek gaan.

Mochten beide clubs tot overeenstemming komen, gaat Fofana nét niet de boeken in als duurste verdediger aller tijden. Harry Maguire is nog altijd de duurste verdediger van de wereld. Manchester United besloot in 2019 maar liefst negentig miljoen euro uit te trekken voor de huidige aanvoerder van de ploeg van manager Erik ten Hag.

Als beide ploegen akkoord zijn met een transfer, zal Trevoh Chalobah de Londenaren verlaten. De centrale verdediger annex defensieve middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van zowel Internazionale als AC Milan. Daarnaast volgt ook RB Leipzig de Engelsman op de voet.