Nieuws

'Manchester United is bereid om 94 miljoen euro neer te tellen voor Antony'

'Manchester United is bereid om 94 miljoen euro neer te tellen voor Antony'

24-08-2022 18:15 Laatste update: 18:17

Manchester United is bereid om ongeveer 94 miljoen euro inclusief bonussen te betalen voor Antony, meldt Sky Sports. Onlangs wilde de club van manager Erik ten Hag de Braziliaanse dribbelaar nog voor 80 miljoen euro losweken bij Ajax, maar dat bod sloegen de Amsterdammers af.

Antony staat voor een overstap naar Manchester United. De onderhandelingen lijken inmiddels in een ver stadium te zijn, alleen moeten de clubs het nog wel eens zien te worden over de transfersom. Naar verluidt ziet de Braziliaans international een hereniging met Ten Hag wel zitten. Antony ontbrak afgelopen vrijdag en zaterdag op de training en hij zat ook niet bij de wedstrijdselectie voor het duel met Sparta Rotterdam (1-0 overwinning).

Ondanks dat Ajax een astronomisch bedrag van 94 miljoen euro kan ontvangen, hoeft de regerend landskampioen zijn sterkhouder niet per se te verkopen. "Inmiddels zijn al vijf of zes basisspelers vertrokken", zei trainer Alfred Schreuder onlangs. "We willen niet nog meer mensen verkopen. We gaan zien wat er gaat gebeuren, maar ik ga ervan uit dat Antony niet vertrekt." De situatie lijkt inmiddels veranderd te zijn, want alles wijst er nu op dat de Braziliaan toch echt naar Old Trafford vertrekt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!