Nieuws

Go Ahead Eagles neemt oud-speler van Heerenveen, NAC en Roda JC op proef

Go Ahead Eagles neemt oud-speler van Heerenveen, NAC en Roda JC op proef

18-08-2022 14:59 Laatste update: 15:02

Pele van Anholt gaat de komende periode proberen een contract af te dwingen bij Go Ahead Eagles. De 31-jarige verdediger is na zijn vertrek bij Roda JC transfervrij en is momenteel op proef bij de Deventenaren.

Van Anholt speelde de laatste maanden van het vorige seizoen bij Roda JC, nadat hij een aantal maanden clubloos was. De verdediger die doorbrak bij sc Heerenveen gaat nu voor zijn kans bij Go Ahead. 'De 31-jarige verdediger zal de komende tijd een contract proberen af te dwingen en traint vanochtend voor de eerste keer mee met de selectie van René Hake. Veel succes, Pele!', klinkt het op de clubkanalen.

Van Anholt vertrok in 2016 bij Heerenveen en belandde via Willem II bij het Amerikaanse Los Angeles Galaxy. Na twee seizoenen keerde hij terug in Nederland en tekende een contract bij NAC Breda. Na twee jaar vertrok de verdediger alweer uit Nederland, maar tekende na een Cypriotisch avontuur bij Enosis Neon Paralimniou begin 2022 een contract bij Roda JC, waar hij deze zomer transfervrij de deur uitliep.