Nieuws

Steun voor ongelukkige Martínez: 'Hij deed het best goed, het was fifty-fifty'

Steun voor ongelukkige Martínez: 'Hij deed het best goed, het was fifty-fifty'

15-08-2022 16:33 Laatste update: 16:49

Manchester United verloor zaterdag kansloos met 4-0 bij Brentford. Lisandro Martínez werd in de rust gewisseld en kreeg mede door zijn lengte de nodige kritiek te verwerken. Brentford-aanvaller Ivan Toney zag de wissel van de oud-Ajacied als een compliment.

"Om eerlijk te zijn deed hij het best goed", laat Toney optekenen door Manchester Evening News. "Hij was erg agressief voor een centrale verdediger. Natuurlijk werd hij in de lucht geklopt, maar over de grond deed hij het best aardig."

"Het was fifty-fifty tussen ons", vervolgt Toney. "Soms versloeg ik hem in de duels en soms hij mij. Het was een compliment voor mij dat hij in de rust gewisseld werd. Maar of het nu was vanwege mij of omdat ze iets anders van plan waren, we maakten ons geen zorgen."

Brentford was in ieder geval op de hoogte van het gebrek aan lengte bij Martínez. "Met mijn kwaliteiten in de lucht tegen een kleinere centrale verdediger was een goed plan. Het werkte uitstekend. Ik had al het gevoel dat ik mijn lichaam moest gaan gebruiken."