Nieuws

'Benfica meldt zich officieel bij Feyenoord: Rotterdammers ontvangen miljoenenbod'

'Benfica meldt zich officieel bij Feyenoord: Rotterdammers ontvangen miljoenenbod'

04-08-2022 17:53
1

Feyenoord heeft een officieel bod ontvangen van Benfica voor Fredrik Aursnes, meldt transferexpert Fabrizio Romano. Naar verluidt hebben de Portugezen meer dan tien miljoen euro geboden voor de Noorse controleur.

Romano verwacht dat de clubs op korte termijn een akkoord zullen bereiken. Aursnes wordt al een langere periode in verband gebracht met het Benfica van voormalig PSV-trainer Roger Schmidt. In juli werd duidelijk dat de Noor al een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de Portugese grootmacht. Destijds meldde Romano dat Feyenoord een bedrag van vijftien miljoen euro plus bonussen zou ontvangen voor Aursnes, maar dat bedrag lijkt nu dus lager uit te vallen.

Aursnes maakte vorige zomer voor zo'n 450 duizend euro de overstap van Molde FK naar Feyenoord. Al snel groeide de 26-jarige Noor uit tot een van de belangrijkste schakels in de ploeg van Arne Slot. Hij bereikte met Feyenoord de finale van de Conference League en maakte veel indruk in de Eredivisie. Aursnes speelde tot dusver 47 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij één keer scoorde en vier assists leverde.