Transfernieuws

'Slecht nieuws voor teruggekeerde Kluivert: Mourinho wijst Nederlander de deur'

'Slecht nieuws voor teruggekeerde Kluivert: Mourinho wijst Nederlander de deur'

01-08-2022 22:26

Justin Kluivert kan op zoek naar een nieuwe werkgever. Naar verluidt heeft trainer José Mourinho de 22-jarige buitenspeler, die onder contract staat bij AS Roma, niet meer nodig. 

Mourinho heeft Kluivert laten weten dat hij niet meer welkom is op de groepstraining. Dat geldt ook voor Ante Coric, Riccardo Calafiori, William Bianda, Amadou Diawara, Devid Bouah, Ruben Providence, Alessio Riccardi, en Gonzalo Villar. Kluivert heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Italianen. De tweevoudig Oranje-international mag desondanks evenals zijn acht teamgenoten op zoek naar een nieuwe club.

Kluivert speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor OGC Nice. Naar verluidt heeft de Franse subtopper interesse om hem definitief in te lijven. Aan het eind van het seizoen konden de Fransen een optie tot koop lichten, maar toen werd hier nog geen gebruik van gemaakt. Fulham heeft volgens Il Tempo ook interesse in de Nederlandse vleugelaanvaller, die in de zomer van 2017 de overstap van Ajax naar AS Roma maakte.