Transfernieuws

'Vitesse in de markt voor bij Feyenoord overbodig verklaarde Diemers'

'Vitesse in de markt voor bij Feyenoord overbodig verklaarde Diemers'

22-07-2022 12:59

Vitesse is in de markt om Mark Diemers aan te trekken van Feyenoord. De middenvelder komt niet voor in de plannen van trainer Arne Slot en mag vertrekken uit Rotterdam.

Het nieuws wordt gebracht door Voetbal International. In 2020 telde Feyenoord nog ruim één miljoen euro neer om de spelmaker los te weken van Fortuna Sittard. Nadat Diemers in zijn eerste seizoen in de Maasstad nog basisspeler was onder Dick Advocaat, veranderde zijn rol onder Slot. Na een half jaar op de bank te hebben gezeten, kwam hij sinds januari van dit jaar uit voor Hannover 96.

Overeenstemming met de Tweede Bundesliga-club over een permanente samenwerking wist Diemers niet te bereiken. Sinds 1 juli is de middenvelder weer terug in De Kuip. Er is echter geen toekomst voor hem. Volgens informatie van VI mag de aanvallende middenvelder transfervrij vertrekken, ondanks zijn contract dat nog één jaar loopt. Recentelijk werden ook Fortuna Sittard en SC Cambuur in verband gebracht. De keuze lijkt te vallen op de Arnhemmers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!