Transfernieuws

Bizar bericht uit Spanje: FC Barcelona gaat om de tafel met Ronaldo-zaakwaarnemer

Bizar bericht uit Spanje: FC Barcelona gaat om de tafel met Ronaldo-zaakwaarnemer

04-07-2022 22:42

Cristiano Ronaldo lijkt te willen vertrekken bij het Manchester United van Erik ten Hag. Volgens de Spaanse krant AS vindt er maandagavond een ontmoeting plaats tussen FC Barcelona-president Joan Laporta en de zaakwaarnemer van de Portugese superster, Jorge Mendes. Onderwerp van gesprek: een transfer naar Catalonië.

Het lijkt haast ondenkbaar dat Ronaldo aan de slag gaat bij FC Barcelona. Ronaldo brak tussen 2009 en 2018 haast alle mogelijke denkbare records brak bij aartsrivaal Real Madrid en won onder meer vier keer de Champions League. AS is zeker van zijn zaak. 'Het valt nog te bezien of het het hoofdgerecht, het voorgerecht of het dessert was. Maar de Portugese ster was onderwerp van gesprek', aldus de krant.

Met de gesprekken over Ronaldo verdwijnt Robert Lewandowski niet uit beeld, benadrukt AS. Laporta zou onder meer nu met de doelpuntenmachine uit Portugal praten om Bayern München onder druk te zetten. Ondanks meerdere biedingen weigert Der Rekordmeister de Pool te laten gaan.

Ronaldo miste maandag zijn eerste training bij Manchester United door privéomstandigheden. Toeval of niet: vrijdag doken er geruchten op dat de topatleet The Red Devils wil verlaten voor een club waar hij wel mee kan strijden om de prijzen. In een eerder stadium werd hij gelinkt aan Bayern, Chelsea, AS Roma en SS Napoli.