Transfernieuws

'Geruchten rondom Memphis houden aan: Spaans medium meldt interesse Spurs'

'Geruchten rondom Memphis houden aan: Spaans medium meldt interesse Spurs'

04-07-2022 12:41

De geruchtenmolen rondom Memphis Depay blijft maar draaien. De aanvaller van FC Barcelona wordt door het Spaanse SPORT gelinkt aan Tottenham Hotspur.

De Londenaren zijn dicht bij het huren van Barça-verdediger Clément Lenglet en lijkt nu nog ook Memphis te willen overnemen van de Catalanen. Barcelona wil naar verluidt 25 tot dertig miljoen euro vangen voor de Oranje-international. SPORT meldt dat de Spaanse grootmacht uiteindelijk wel met twintig miljoen euro genoegen zal nemen.

Het Barça-dienstverband van Memphis kan dus beperkt blijven tot één jaar. Als Tottenham de Ajax-miljoenen voor Bergwijn binnen heeft, willen de Londenaren dat geld zo snel mogelijk doorsluizen naar Barcelona. De Catalanen staan niet onwelwillend tegenover een transfer. De miljoenen kunnen worden gebruikt voor de komst van Robert Lewandowski.

Memphis kan bij een vertrek naar Tottenham rekenen op de nodige concurrentie. Antonio Conte heeft onder meer Harry Kane, Heung-Min Son, Dejan Kulusevski, Lucas Moura en aanwinst Richarlison al in de selectie.