Nieuws

Kassa in De Kuip: deze som kan Feyenoord volgens De Telegraaf vragen voor Slot

Kassa in De Kuip: deze som kan Feyenoord volgens De Telegraaf vragen voor Slot

24 april - 08:45 Laatste update: 08:47

De mogelijke overstap van Arne Slot naar Liverpool houdt de gemoederen flink bezig. Volgens De Telegraaf kan Feyenoord een flinke smak met geld verdienen wanneer de 45-jarige Bergentheimer aan de slag gaat op Anfield.

Het verhaal over het contract van Slot bij Feyenoord is bekend. Na het landskampioenschap van een jaar geleden verlengde de oefenmeester tot de zomer van 2026 bij de club. Bij die verlenging hoorde een hoger salaris, maar daar stond wel tegenover dat de club de clausule uit het contract van de trainer mocht slopen. Daardoor kan Feyenoord nu voor Slot vragen wat het wil.

Volgens De Telegraaf mikt Feyenoord op een bedrag van minimaal vijftien miljoen euro voor Slot. ‘De topmannen bij Feyenoord wilden hem niet voor vijf of tien miljoen euro kwijt aan een Premier League-club. Leeds United werd weggestuurd met hun afkoopsom van vijf miljoen euro en Tottenham hoefde niet te komen praten als er minder dan 15 miljoen euro op tafel kwam’, klinkt het.

Mocht Feyenoord daadwerkelijk minimaal vijftien miljoen euro vangen voor Slot, dan komt hij in een mooi rijtje met trainers. Zo werden coaches als Graham Potter (zeventien miljoen), André Villas-Boas (vijftien miljoen) en Julian Nagelsmann (25 miljoen euro) al ooit als dure trainers aangekocht.