Nieuws

Waar wordt de Italiaanse Europa League-kraker tussen Milan en Roma uitgezonden?

Waar wordt de Italiaanse Europa League-kraker tussen Milan en Roma uitgezonden?

11 april - 09:25 Laatste update: 09:25

De Europa League gaat weer verder met op het programma een veelbelovende kwartfinale tussen AC Milan en AS Roma. Voor voetbalfans rijst de vraag: waar en wanneer is dit Italiaanse duel te zien? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

AC Milan is de laatste tijd goed in vorm met vijf overwinningen uit evenveel wedstrijden. Onder leiding van trainer Stefano Pioli staat de club tweede in de Serie A met een achterstand van maar liefst veertien punten op rivaal Internazionale. De ploeg uit Milaan behaalde de kwartfinale van de Europa League door in een tweeluik Slavia Praag te verslaan. 

AS Roma is in goede doen na het winnen van de stadsderby tegen rivaal Lazio Roma. Onder leiding van Daniele de Rossi wist Roma in het tweeluik af te rekenen met Brighton, waarbij de thuiswedstrijd met een overtuigende 4-0 werd gewonnen. De ploeg uit Rome staat momenteel vijfde in de Serie A en moet blijven presteren om ook volgend jaar Europees voetbal te kunnen spelen.

Op welke zender is AC Milan - AS Roma te zien?

Donderdagavond om 21.00 uur zal de bal beginnen met rollen in het San Siro. Het duel zal live te zien zijn op ESPNVoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.