Nieuws

PEC gaat gesprekken voeren: is het afscheid van Bram van Polen nabij?

PEC gaat gesprekken voeren: is het afscheid van Bram van Polen nabij?

26 maart - 13:55 Laatste update: 13:56

PEC Zwolle en clubicoon Bram van Polen (38) zijn in onderhandeling over de toekomst van de verdediger bij de club. Naast Van Polen, wiens contract formeel is opgezegd conform de regels in het betaald voetbal, zijn ook gesprekken gaande met andere spelers wiens contracten aflopen.

Gaat Bram van Polen vertrekken bij PEC Zwolle?

De deadline voor deze beslissingen is gesteld op 1 april, waardoor de club duidelijkheid moet scheppen over de toekomst van onder andere Van Polen, Sam Kersten, Ryan Thomas, Younes Namli, Kaj de Rooij, Jenno Campagne en Victor Dedes. Dedes is de enige voor wie is besloten dat een verlenging er niet in zit.

Van Polen, sinds 2007 een vaste waarde voor PEC, staat bekend om zijn jaarlijkse onderhandelingen die niet zelden resulteren in een unieke bonus, variërend van een nieuwe auto tot het trakteren van het hele stadion op een biertje. Zijn loyaliteit en karakter maken hem een geliefd figuur bij de fans van De Blauwvingers.

Het gesprek over een mogelijk afscheid van Van Polen kwam twee maanden geleden aan het licht in een interview met Voetbal International, waarin hij de realistische mogelijkheid van zijn vertrek niet uitsloot. Desondanks heeft de verdediger zijn definitieve beslissing nog niet genomen.