Transfernieuws

'Feyenoord moet rekening houden met Belgische concurrentie in de strijd om Til'

'Feyenoord moet rekening houden met Belgische concurrentie in de strijd om Til'

01-07-2022 20:44 Laatste update: 20:51
1

Niet Feyenoord, maar Royal Antwerp FC lijkt er met Guus Til vandoor te gaan. De middenvelder was afgelopen vrijdag op bezoek in De Bosuil. Dat meldt het Belgische Nieuwsblad.

Met de komst van Marc Overmars en Mark van Bommel zijn de Nederlandse invloeden ingeluid. Dat blijkt uit het transferbeleid van de club. Vincent Janssen werd al aangetrokken van het Mexicaanse CF Monterrey en nu lijken de pijlen gericht te zijn op de aanvallende middenvelder.

Dat Til geïnteresseerd is in een overstap naar België, blijkt wel. De scorende middenvelder ging op bezoek in Antwerpen en was naar verluidt onder de indruk van de accommodatie, klinkt het in Nieuwsblad. Van een akkoord is zeker nog geen sprake. De situatie is een complexe, en meerder buitenlandse clubs willen de middenvelder contracteren. Ook de Rotterdammers willen hem maar al te graag behouden.

Til was afgelopen seizoen belangrijk voor Feyenoord. Hij scoorde niet alleen 21 keer in 49 wedstrijden, maar past ook perfect in het systeem van Arne Slot. Druk zetten kan de Oranje-international als geen ander.